kpopolttoöljy.fi
PÅ SVENSKA

Oikeudellinen tiedote koskien Osuuskauppa KPO:n Polttoöljymyynti-sivuja

Verkkosivut ovat kokonaisuudessaan Osuuskauppa KPO:n omaisuutta. Kaikki sivustolta löytyvän materiaalin kopiointi, käyttö, uudelleen tuottaminen ja eteenpäin luovuttaminen kolmannelle osapuolelle on kiellettyä ilman erillistä ja etukäteen saatua kirjallista lupaa Osuuskauppa KPO:lta.

Osuuskauppa KPO varaa itselleen oikeuden lakkauttaa sivustonsa, muuttaa palveluvalikoimaa tai sivustoaan ja sitä koskevia ehtoja siitä erikseen ilmoittamatta.

Sivusto on tuotettu palvelemaan Osuuskauppa KPO:n asiakkaita informatiivisessa mielessä, eikä Osuuskauppa KPO vastaa sivuilta löytyvän tiedon tai palveluiden käytöstä syntyneistä vahingoista.

Osuuskauppa KPO luovuttaa sivustonsa sisällön asiakkaittensa käytettäväksi sellaisena kuin se on, eikä vastaa sivustossa olevan tiedon paikkaansa pitävyydestä ja sivuilta löytyvien linkkien sisältämästä materiaalista.

Osuuskauppa KPO käsittelee henkilötietoja Suomen henkilötietolain mukaisesti, eikä kerää tämän sivuston kautta saamiaan henkilötietoja rekisteriin, eikä luovuta niitä myöskään kolmannelle taholle. Käyttämämme tietoverkko ja laiteistomme ovat asianmukaisesti suojattuja.

Yhteystiedot

Osuuskauppa KPO
PL 516
67101 Kokkola

Polttoöljypuhelin (ma-pe 8-16)
0800 105598

KPO

Osuuskauppa KPO on asiakkaidensa omistama paikallinen yritys ja 760 milj. euron vuosimyynnillään Suomen suurimpia alueosuuskauppoja. Toimialueena on Ylivieskan, Kokkolan, Pietarsaaren ja Vaasan talousalueet. Liiketoiminta koostuu päivittäistavara-, polttoneste-, matkailu- ja ravitsemis- sekä autokaupan osa-alueista. Osuuskauppa KPO:lla on yli 110 000 asiakasomistajaa.

Copyright © Osuuskauppa KPO | Oikeudellinen tiedote | Toteutus Galaxo Oy