Oikeudellinen tiedote koskien Osuuskauppa KPO:n Polttoöljymyynti-sivuja

Verkkosivut ovat kokonaisuudessaan Osuuskauppa KPO:n omaisuutta. Kaikki sivustolta löytyvän materiaalin kopiointi, käyttö, uudelleen tuottaminen ja eteenpäin luovuttaminen kolmannelle osapuolelle on kiellettyä ilman erillistä ja etukäteen saatua kirjallista lupaa Osuuskauppa KPO:lta.

Osuuskauppa KPO varaa itselleen oikeuden lakkauttaa sivustonsa, muuttaa palveluvalikoimaa tai sivustoaan ja sitä koskevia ehtoja siitä erikseen ilmoittamatta.

Sivusto on tuotettu palvelemaan Osuuskauppa KPO:n asiakkaita informatiivisessa mielessä, eikä Osuuskauppa KPO vastaa sivuilta löytyvän tiedon tai palveluiden käytöstä syntyneistä vahingoista.

Osuuskauppa KPO luovuttaa sivustonsa sisällön asiakkaittensa käytettäväksi sellaisena kuin se on, eikä vastaa sivustossa olevan tiedon paikkaansa pitävyydestä ja sivuilta löytyvien linkkien sisältämästä materiaalista.

Tietosuoja

Olemme koonneet Osuuskauppa KPO:n sivuille tietoa tietosuojan toteuttamisesta. Sivuilta löydät tietosuojaperiaatteet, informaatiota henkilötietojen käsittelystä, sinun oikeutesi, evästeinformaation, yhteystiedot sekä henkilörekisterit. Siirry tietosuojasivustolle.